Steyr 680 M3

Steyr 680 M3

Modeli: Steyr 680 M3

Prodhuesi: Mercedes Benz

Viti i prodhimit: 1971

Zotëruesi: Ilirian Liçenji

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Kamioni Steyr Diesel 680M (në zhargonin Bundesheer 680er-Diesel) ka qenë shtylla kurrizore e transportit të pasagjerëve dhe materialeve në forcat e armatosura austriake që nga fundi i viteve 1960. Spikatën veçanërisht besueshmëria dhe qëndrueshmëria e tij. Përdorimi kryesor i tij është transporti i furnizimeve dhe personelit. Ofron hapësirë ​​për një shofer dhe 19 pasagjerë. Përveç automjeteve për transportin e personelit, ka edhe automjete që janë të pajisura me rimorkjo për transport materiali , si dhe automjete të autoshkollave të pajisura me një kabinë të dyfishtë. Versioni me tre boshte u përdor veçanërisht për tërheqjen e ngarkesave më të mëdha të tërhequra (avionët ajrorë, kuzhina në terren etj.).