Volkswagen Beetle 1300

Volkswagen Beetle 1300

Modeli: Volkswagen Beetle 1300

Prodhuesi: Volkswagen, Gjermani

Viti i prodhimit: 1971

Zotëruesi: Taulant Mançellari

Vendndodhja: Përmet

Përshkrim: Volkswagen Beetle, emri zyrtar i të cilit është Volkswagen Type 1, informalisht në gjermanisht Käfer (që do të thotë "Brumbull"). I njohur me shumë pseudonime në gjuhë të tjera, VW Beetle është prodhuar dhe tregtuar nga Volkswagen-i deri në vitin 2003.