Volkswagen Beetle 1976< >
<
>

Modeli: Volkswagen Beetle

Prodhuesi: Volkswagen, Gjermani

Viti i prodhimit: 1976

Zotëruesi: Ervin Kaftira

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Ka një motor benzinë 1.2. Është e modifikuar pjesërisht dhe është në gjendje funksionale.

Anëtarësime