Volvo P1800 E

Volvo P1800 E

Modeli: Volvo P1800 E

Prodhuesi: Volvo Cars

Viti i prodhimit: 1971

Zotëruesi: Gregor Jani

Vendndodhja: Pogradec

Përshkrim: Volvo P1800 është një makinë sportive me motor para, prodhuar dhe tregtuar nga Volvo Cars midis 1961 dhe 1973. Volvo P1800 është një makinë sportive me motor para, prodhuar dhe tregtuar nga Volvo Cars midis 1961 dhe 1973.