Honda CB500T 1975< >
<
>

Modeli: Honda CB500T

Prodhuesi: Honda

Viti i prodhimit: 1975

Zotëruesi: Qemal Bregu

Përshkrim: Honda CB500T, prodhuar në vitin 1975. CB500T është prodhuar nga viti 1975 deri më 1976 dhe ka shumë ngjashmëri me modelin paraardhës, versioni me 5 shpejtësi i CB450.

Anëtarësime