Honda XL600R 1983< >
<
>

Modeli: Honda XL600R

Prodhuesi: Honda

Viti i prodhimit: 1983

Zotëruesi: Artir Dhima

Vendndodhja: Durrës

Përshkrim:

Honda XL600R është një motocikletë e prodhuar nga kompania japoneze Honda. Është model i tipit enduro dhe ka një motor katër kohësh dhe ofron një fuqi të  prej 37 kW, me kapacitet 591 cm3. Honda XL600R ka një shpejtësi maksimale rreth 160 km/h, me një dizajn tërheqës dhe robust, i përshtatur për t'iu përgjigjur sfidave të terreneve të vështira dhe ka një rezistencë të fortë ndaj rrugëve të pamundura. 

Anëtarësime