Kawasaki Z650 1983< >
<
>

Modeli: Kawasaki Z650

Prodhuesi: Kawasaki Heavy Industries Motorcycle & Engine Company 

Viti i prodhimit: 1983

Zotëruesi: Jerin Panoti

Vendndodhja: Pogradec

Përshkrim: Kawasaki Z650 prodhuar në vitin 1983, (i njohur si KZ650 në Amerikën e Veriut), është një motor standard 652 cc, i prodhuar nga Kawasaki nga viti 1976 deri në 1983.Një motor me 4️ cilindra me 4️ goditje, ftohje me ajër, me dy valvola për cilindër dhe një kuti ingranazhi me 5️ shpejtësi.

Anëtarësime