Moto Guzzi Nuovo Falcone 1982< >
<
>

Modeli: Moto Guzzi Nuovo Falcone Military

Prodhuesi: Itali

Viti i prodhimit: 1982

Zotëruesi: Julian Çaushi

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Nuovo Falcone është krijuar sipas kërkesës së ushtrisë italiane për një motor më pak të kushtueshëm dhe më të thjeshtë për t’u mirëmbajtur se sa modeli V7. Janë prodhuar rreth 16 000 Nuovo Falcone nga viti 1969 deri në 1976. Ky motomjet është blerë në një ankand nga Forcat e Armatosura të Shtetit Shqiptar.

Anëtarësime