Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 1972< >
<
>

Modeli: Moto Guzzi Nuovo Falcone Military

Prodhuesi: Moto Guzzi

Viti i prodhimit: 1972

Zotëruesi: Damjan Tefa

Vendndodhja: Kavajë

Përshkrim: 

Moto Guzzi Nuovo Falcone është një motocikletë italiane që u prodhua nga viti 1971 deri në vitin 1976. Ky model ishte një version i përmirësuar i motocikletës Moto Guzzi Falcone të prodhuar në vitet 1950-1967. Nuovo Falcone ishte një motocikletë me një motor të vjetër monokomandë, i cili ishte i njohur për qëndrueshmërinë dhe fuqinë e tij.

Ky model ka një motor me një kapacitet prej 499 qm, me një fuqi prej 23 kuaj-fuqi. Nuovo Falcone ka një transmision me 4 shpejtësi dhe ështe pajisur me një karburator Dell'Orto. Motocikleta ka një stil klasik italian, me linja të thjeshta dhe të harmonizuara. 

Nuovo Falcone ishte një motocikletë e mirënjohur nga policia italiane, megjithatë, prodhimi u ndërpre në vitin 1976 dhe motocikleta u zëvendësua me modele të tjera të prodhuara nga Moto Guzzi.

Anëtarësime