MZ ETZ 250 1983< >
<
>

Modeli: MZ ETZ 250

Prodhuesi: MZ, Zschopau, Gjermani

Viti i prodhimit: 1983

Zotëruesi: Viktor Rapushi

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Mjeti është është i restauruar (blerë në vitin 1988). MZ ETZ 250 i prodhuar në 1981 - 1989 në Zschopau, Gjermani. Paraardhësi i tij ishte motori MZ TS 250/1, dhe MZ ETZ 251. Modelet me kapacitet 250 cm³ ishin motomjetet më të mëdha dhe më të shpejtë të prodhuara në fabrikën MZ, në fillim të viteve 1980 dhe 1990.

Anëtarësime