Vespa 125 1954< >
<
>

Modeli: Vespa 125

Prodhuesi: Piaggio&Co

Viti i prodhimit: 1954

Zotëruesi: Bashkim Veriu

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Vespa125 u prezantua në vitin 1953, në qytetin e Torinos. Modeli i vitit 1953 është i pari që përmban një motor me drita të kryqëzuara i quajtur “Quadro”. Kutia e shpejtësisë u modifikua me ingranazhe më të fuqishme dhe u pajis me një bosht të plotë të vozitjes.

Anëtarësime