Vespa 200 1984< >
<
>

Modeli: Vespa 200

Prodhuesi: Piaggio&Co

Viti i prodhimit: 1984

Zotëruesi: Arben Prrenjasi 

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Prodhim i vitit 1985, ky model u hodh në treg nga Piaggio, për herë të parë në vitet 1948 - 1949. Koshi ishte material çeliku, dhe i lidhur në mënyrë manuale me motorin nëpërmjet një tubi. I përshtatur edhe për udhëtime të gjata me një mini-bagazh të vogël në pjesën e prapme, dhe për mot jo të mirë me aksesorë të tjerë ekstra. Kjo grerëz jo e zakonshme është pjesë e #KoleksionitRon nga Z. Arben Prrenjasi.

Anëtarësime