Vespa PK 50 1985< >
<
>

Modeli: Vespa PK 50

Prodhuesi: Piaggio

Viti i prodhimit: 1985

Zotëruesi: Petro Bobo

Përshkrim: Mjeti ikonë i modës dhe i stilit italian i njohur në të gjithë botën për ngjyrat dhe format e tij. Gjithashtu, Vespa është cilësuar si një nga njëqind imazhet më të mira i të gjitha kohërave në fushën e marketingut, duke u ekspozuar në muzeumet më të famshme të botës. Mjeti është restauruar në çdo pjesë nga e para.

Anëtarësime