Vespa PK 50 XL 1987< >
<
>

Modeli: Vespa PK 50 XL

Prodhuesi: Piaggio

Viti i prodhimit: 1987

Zotëruesi: Landi Fezollari

Përshkrim: Vespa PK u prezantua në Milano në vitin 1982, si pasardhëse e modeleve Vespa 50 dhe Vespa 125 Primavera ET3.

Anëtarësime