Vespa PK50XL 1985< >
<
>

Modeli: Vespa PK50XL

Prodhuesi: Piaggio

Viti i prodhimit: 1985

Zotëruesi: Selam Binaj

Vendndodhja: Vlorë

Përshkrim: 

Vespa PK50XL është skuter i prodhuar nga kompania Piaggio gjatë viteve 1980. Ka një motor me një cilindër me dy kohë, me kapacitet 49 cm3 dhe një fuqi 3.2 kW. Skuteri kishte një shpejtësi maksimale prej rreth 55 km/h dhe u bë i njohur për aftësinë e tij në mjediset urbane. Ai kishte një dizajn të bukur me karroceri elegante në stilin klasik të Vespa-s.

  

Anëtarësime