Vespa Primavera 1964< >
<
>

Modeli: Vespa Primavera

Prodhuesi: Piaggio&Co

Viti i prodhimit: 1964

Zotëruesi: Elidjon Cano

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Versioni i parë i Vespa Primavera, modeli klasik “i përjetshëm”, u prezantua në vitin 1967 në Milano dhe shumë shpejt u bë një nga sukseset më spektakolare komerciale në historinë e Vespës.

Anëtarësime