Vespa PX150E 1982< >
<
>

Modeli: Vespa PX150E 

Prodhuesi:  Piaggio & Co

Viti i prodhimit: 1982

Zotëruesi: Ervis Beqiri

Vendndodhja: Durrës

Përshkrim: Motomjeti është i restauruar dhe në galeri gjenden foto, që janë bërë gjatë procesit të restaurimit. Vespa PX u prezantua për herë të parë në vitin 1977 në Milano, si linja e re e Vespa. Sistemi elektronik i ndezjes u aplikua në modelet që vijuan (Vespa PX125E dhe Vespa PX150E). Ky model kishte dy frena tambur, motor me një cilindër dhe shasi prej çeliku.

Anëtarësime