Pjesë artikujsh të koleksionuar nga Arben Prrenjasi< >
<
>

Pjesë artikujsh të koleksionuar të një natyre krejt të veçantë, i përvetshëm në llojin e tij në Shqipëri, janë dhe dokumentet e vjetra të mobilitetit nga Koleksioni i Arben Prrenjasit, i cili projekton muzeun e Koleksionit “Ron”, nën emrin e djalit të tij, e që dëshiron që këtë pasion ta ndajë dhe me publikun.

Anëtarësime