Enea Dauti

Prej 10 vitesh, Enea Dauti, është jo vetëm adhurues i mjeteve të reja dhe sportive, por edhe një koleksionist i apasionuar pas mjeteve të epokës! Nëpërmjet punës së tij, ka importuar disa mjete me interes historik, të cilat i ka rikonstruktuar dhe rishitur në tregun shqiptar.

Pjesë e koleksionit “Retro” të tij janë: Cadillac Eldorado 8.2 i 1970 dhe Lincoln Continental 5.0 i 1979 ndërsa mjeti më i vjetër është modeli Mercedes Benz S Class 220, prodhuar 60 vite më parë, në vitin 1959. N’Timon me Pasion!

RETRO Personazh - Enea Dauti

Anëtarësime