Gentian Bici

Distancim fizik PO, distancim virtual JO!

Nuk mund të kalonte kjo periudhë, pa disa biseda të ngrohta e miqësore me personazhe simpatike RETRO!

Gentian Bici, një koleksionist i apasionuar me Volkswagen T2 (1973), na tregon në një komunikim origjinal brenda mjetit të tij, nismën dhe historinë e pasionit për #MjetetHistorike!

Faleminderit Genti për intervistën!

Së shpejti me intervista të tjera, me personazhe të cilëve iu vajiset shpirti e zemra me tingujt e një motori të vjetër por plot jetë e aventura për të rrugëtuar!

#RetroKarantina #RetroPersonazh #MjeteHistorikeShqiptare #KoleksionistëShqiptarë

#RetroPersonazhNgaKarantina_Gentian Bici

Anëtarësime