Klodjan Kapiti

Klodjan Kapiti, koleksionisti nga Durrësi i automjeteve të byrosë politike e jo vetëm, ndan me miqtë e koleksionit shqiptar RETRO historinë si lindi dashuria për mjetet historike.

Një pasion i mbruajtur që në vitet e hershme të fëmijërisë nëpërmjet babait dhe dajave të tij, gjithashtu të apasionuar pas mjeteve. Aktualisht, z. Kapiti ka 8 makina në koleksionin e tij dhe është marrë me restaurimin e tyre prej më se 30 vitesh.

RETRO Personazh - Klodjan Kapiti

Anëtarësime