Mjeshtri Medi Halilaj ose Dike, siç është i njohur në komunitetin RETRO

E kush nuk e njeh personazhin më karizmatik të botës së "mjeteve me shpirt" në Shqipëri, Mjeshtrin Medi Halilaj ose Diken, siç është i njohur në komunitetin RETRO! 
Një mini dokumentar që zbulon historinë pas punës dhe pasionit të palodhur të Mjeshtrit!
Nga duart dhe mendja e tij janë risjellë në jetë triçikla dhe plot mjete të tjera të vjetra e të veçanta, duke ua rikthyer bukurinë dhe sharmin që i karakterizon mjetet e epokës.
Një rrugëtim që vetëm forca e pasionit dhe bukuria e mendjes e bën të mundur, duke na servirur çdo mjet të dalë nga duart e tij, si një plejadë artistike, kulture e nostalgjie! 
Bëhu pjesë e projektit: www.retro.al
#RetroAlbania #DPSHTRR #MIE #KoleksioniShqiptar #MediHalilaj #FIVA #AutomotorizimiShqiptar 

Medi Halilaj

Anëtarësime