Rejna Kulla

#PasioniNukNjehGjini

Një nga personazhet më të dashura të RETRO, Rejna Kulla, ndau me ne pasionin e saj për mjetet dhe restaurimin e tyre, si edhe për koleksionimin e artefakteve e objekteve historike. Një histori dashurie për mjetet, e nisur që në fëmijëri, e që e ka shoqëruar deri vonë me bashkëshortin dhe bashkëudhëtarin e saj, Gentin. Në javën kushtuar forcës së gruas, #8Mars, Rejna jep mesazhin e fortë që gratë duhet të ndjekin pasionin e tyre, të ecin gjithmonë përpara dhe mos ndalen para pengesave! 

#RETROPersonazh #RejnaKulla #BaraziGjinore #DPSHTRR #MIE #JavaEGruas #Për8Marsin #GenderEquality #Respekt #AutomotorizimiShqiptar

RETRO Personazh - Rejna Kulla

Anëtarësime