Zhani Ziçishti

Zhani Ziçishti, i njohur për publikun shqiptar si një aktor e artdashës Korçar, na zbulon që pasioni i tij nuk janë vetëm skena e teatrit dhe e filmit, por edhe një "Kuqalashe që peshon 1 ton e 355 kg" siç e përmend dhe vetë ai në intervistë. Me një kujdes ndaj çdo detaji për të ruajtur origjinalitetin e kësaj makine të veçantë, Zhani është i angazhuar dhe i gatshëm për të ndihmuar komunitetin e koleksionistëveshqiptarë dhe për ti organizuar ata në interesa të përbashkëta. Falenderojmë Z. Ziçishti që u bë përzemërsisht pjesë e miqve në Retro -Koleksionin Shqiptar!  www.retro.al

RETRO Personazh - Zhani Ziçishti

Anëtarësime