Butrint-Ksamil-Sarandë-Syri i Kaltër

Butrint-Ksamil-Sarandë-Syri i Kaltër

Një fundjavë e mbushur me aktivitete dhe destinacione atraktive, mes komunitetit të Old Car Club – Bari (ASI) dhe Retro Albania, si dhe turistëve të shumtë që pushtuan qytetin

Kartolinë qytetarie e kulture, ku numri i kureshtarëve dhe të apasionuarve për mjetet historike shtohet çdo ditë!

Së shpejti, së bashku, me aktivitete të tjera për të promovuar kulturën dhe historinë!

#RETROALBANIA #FIVA #DPSHTRR #MIE #ACA #OLDCARSCLUB #ASI #ItaliaAlbania #Saranda #BashkiaSarandë #DiellDetDashuri #Vintage #AKZM #AutomotorizimiShqiptar

Butrint-Ksamil-Sarandë-Syri i Kaltër

Anëtarësime