N'GAZ - RETROspektivë

Mbi 1 shekull automotorizim shqiptar në RETROspektivën e aktiviteteve jubilare! N’GAZ na mbledh në 1-3 Nëntor, për t’u parë mes mjeteve historike e festës së 20-vjetorit të DPSHTRR, në vitin e rimëkëmbjes dhe kthesës drejt modernizimit radikal të shërbimeve të transportit rrugor! #20vjetDPSHTRR #NGaz1deri3Nëntor #MIE #RetroAlbania #RetroSpektivë

N'GAZ - RETROspektivë!

Anëtarësime