50th Oldtimer Grand Prix Nürburgring 2023

11/08/2023 - 08:15 to 13/08/2023 - 18:15

Grand Prix Oldtimer është festivali historik i motorsportit në Gjermani. Çmimi i madh i automjeteve klasike është një nga festivalet më tradicionale të mjeteve klasike në Evropë dhe në këtë mënyrë formon kulmin e sezonit historik të motorsportit në Gjermani.

Me rreth 500 makina historike garash nga fundi i viteve 1920 deri në fillim të viteve 1980, ky event ofron një udhëtim nëpër historinë ndërkombëtare të motorsportit.

Për më shumë informacion klikoni në: https://oldtimergrandprix.com/


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime