Caramulo Motorfestival

08/09/2023 - 08:30 to 10/09/2023 - 18:30

 

Caramulo Motorfestival është Festivali i Motorëve e cila organizohet nga Museu do Caramulo dhe Automóvel Club de Portugal. Është festivali më i madh i motorsporteve në Portugali i kushtuar makinave dhe motoçikletave klasike dhe sportive. Caramulo Motorfestiva kombinon pasionin për mjetet klasike, asaj të konkurrencës së bashku me një sërë aktivitetesh të kohës së lirë dhe turistike.

Për më shumë informacion klikoni në: https://www.caramulo-motorfestival.com/en/about/


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime