Edicioni i 11- të - Summer Marathon 2023

08/06/2023 - 08:00 to 11/06/2023 - 18:15

Përjetimi i Maratonës Verore shkon përtej kuptimit të thjeshtë sportiv, rrugetimi i saj transmeton kulturën, historinë, ushqimin, verën dhe turizmin.

Duke bërë të njohura dhe vlerësuar qoshet e pakrahasueshme të botës, unike për panoramën dhe hijeshinë e tyre, duke përfshirë entuziastë të apasionuar nga e gjithë bota.

Ngjarja zhvillohet në fillim të qershorit, në periudhën në të cilën natyra e harlisur, e nënkuptuar në territoret e hasura, shpreh shkëlqimin e saj maksimal.

Për më shumë informacion klikoni në: https://www.summermarathon.it/it/index.php


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime