Via Flaminia pre war - 3 - 10 qershor 2023

03/06/2023 - 08:15 to 10/06/2023 - 20:15

Tubimi i mbretërve nis pranë Bolonjës në një resort vere. Nga atje në Romë mbi Apeninet dhe nga bregu i Adriatikut në bregdetin e Mesdheut ndalesat do të jenë në shumë vreshta dhe kështjella. Një tubim i cili përfshin makina të paraluftës.

Për më shumë informacion klikoni në: https://via-flaminia.com/


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime