Gusht 2023

01/08/2023 - 10:00 to 31/08/2023 - 14:00

Vlerësimi i mjeteve që kanë aplikuar për Statusin “Retro”.

Qytetet: Tiranë dhe Gramsh

Mjetet e Verifikuara: 

  • DNEPR - M72 - Viti 1970
  • Fiat 500 - Viti 1970
  • Fiat Nuova Campagnola - Viti 1986
  • Mercedes - Benz - Viti 1980
  • DNEPR - M72 - Viti 1980

Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime