GUSHT E n’FEST

17/08/2023 - 09:45 to 20/08/2023 - 18:45

Si po i kaloni këto ditë të nxehta Gushti?
Ndalemi pak për një flladitje me 4 netë festive në Gramsh me "GUSHT E n’FEST" në datat
17-20 Gusht, ku ju pret një atmosferë magjike dhe plot surpriza për ta pasuruar këtë verë sa më argëtueshëm.
Nëse ke një mjet Retro, dhe do të bëhesh pjesë e kësaj feste lokale, mund të kontaktoni në inbox tek Retro.al, dhe ekipi mund t'ju asistojë me informacion e detaje të mëtejshme.

#RETROAlbania #DPSHTRR #BashkiaGramsh #RetroAl #Gushten’fest #FIVA #ACA #KoleksioniShqiptar #MIE #AutomotorizimiShqiptar


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime