Les Pyrenees - Le Road Trip de l'été 2023

03/07/2023 - 08:45 to 08/07/2023 - 20:00

VRT fton të merrni pjesë në udhëtimin tuaj rrugor gjatë kësaj vere 2023, në një arratisje me automjetin tuaj mbi kalimet e mrekullueshme të Pirenejve dhe përmes shkretëtirës së pabesueshme Bardenas. Shkretëtira e Bardenas, shkretëtira e dytë evropiane me 42,000 hektarët e saj, ndodhet më saktë në vendin e Navarrës. Një destinacion që zgjat 1000 kilometra aventur.

E përdorur më parë nga autobusët, Automjetet klasike tani janë mjete më të mirë për të shijuar Route des cols. Itinerari do të ndahet në 5 etapa, nga kalimi i madh në kalimin e madh, duke kaluar nëpër shkretëtirat e Navarrës dhe nëpër rrugë të vogla të mrekullueshme dhe pak të njohura në anën spanjolle.

 


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime