Mitteleeuropean Race - "Ngjitja e Trieste-Opicina"

12/05/2023 - 08:15 to 14/05/2023 - 12:15

Udhëtim nëpër kohë dhe hapësirë ​​duke vozitur mjete historike, të zhytur në peizazhet më të bukura në Evropë dhe natyrën e Friuli Venezia Giulia.

Për më shumë informacion klikoni në: https://mitteleuropeanrace.it/


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime