Motofest 2023 - Steelwings MC Albania

27/05/2023 - 08:30 to 20:30

Motofest 2023 është një event emocionues i organizuar nga Steelwings MC Albania, një organizatë e njohur për pasionin e tyre ndaj motoçikletave.

Ky event do të mbledhë mijëra të apasionuar ndaj motoçikletave në Sheshin Italia. Sigurisht që Retro Albania dhe punishtja e targave suvenir nuk mund të mungojnë në Edicionin e 14 Motofest 2023, ku do të ketë shfaqje me grupet Sad Metallica Tribute, Rubin Kaso, Niki Zaimi dhe DJ Gent Xhani!


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime