The Mountain is Calling

03/09/2023 - 08:15 to 20:15

The Mountain is Calling!

Shumë afër Elbasanit por edhe Tiranës, në një zonë malore 900m mbi nivelin e detit, aty ku nuk egzistojnë kthesat e gabuara e ku balta nuk përbën problem. 

Për një ditë plot adrenalinë dhe pasion, ju ftojmë t’ju bashkoheni Ervin Skënderit organizatorit të off_road_elbasan_es më 3 Shtator 2023! 

Nëse ke një makinë të lartë 4x4, të ftojmë të bëhesh pjesë e 1 nga 2 eventet që off_road_elbasan_es zhvillon përgjatë vitit.

The dirt, the dust, the mud – it's all worth it 

Mos mungoni!

#OffRoad #Elbasan #DPSHTRR #Explore #OffRoading #Jeep #Adventure #Mountain #Nature #Landcape #OffRoad4x4 #Outdoor


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime