Oldtimer Fest - Ekspozita e makinave klasike

26/08/2023 - 08:15 to 20:15

Një ekspozitë për të gjithë ata që duan të kujtojnë të shkuarën!  Një ekspozitë e cila do të ndezë emocionet e të vjetrës dhe do të shuajë kuriozitetin e brezit të ri, për një botë e cila nuk egziston më. Këtë të shtunë, datë 26 gusht, qendra e qytetit të Prishtinës do të kthehet pas në kohë! 

Mos mungoni! 


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime