Parada RETRO në Durrësin antik

WhatsApp Video 2020 08 14 at 9 10 51 AM

Parada RETRO në Durrës 2020!

Xhoni Treni interpreton Himnin Kombëtar në Durrës!

14/08/2020 - 09:00 to 20:00

Parada RETRO e mjeteve të koleksionit historik shqiptar vjen në qytetin antik të Durrësit në ritmet JAZZ & SWING!

Dashuria për artin e të bukurën si një surprizë për të gjithë dashamirësit e nostalgjisë, banorët dhe turistët në qytetin bregdetar të Durrësit, në këtë sezon turistik të pazakontë! Një pasion që jeton mes kujtimeve për t’u soditur duke respektuar protokollet e distancës! 

Një organizim në bashkëpunim me

Bashkia Durres dhe i kuruar artistikisht nga Hemingway Fan Club Albania.

#RETRO #RetroDurrës #DPSHTRR #MIE #BashkiaDurrës #HemingwayFanClubAlbania #PasioniRindizet #RespektoMasat