Parada RETRO në Vlorë

Parada RETRO në Vlorë

Parada RETRO në Vlorë!

12/09/2020 - 16:00 to 13/09/2020 - 20:00

Parada RETRO e mjeteve të koleksionit historik shqiptar së bashku me punishten e Targave Suvenir, vjen në qytetin bregdetar të Vlorës historike në ritmet JAZZ & SWING! 

Dashuria për artin e të bukurën si një surprizë për të gjithë dashamirësit e nostalgjisë, banorët dhe turistët në qytetin e Vlorës, këtë messhtatori!

Një pasion që jeton mes kujtimeve për t’u soditur duke respektuar protokollet e distancës! 

Një organizim në bashkëpunim me Bashkinë e Vlorës dhe i kuruar artistikisht nga Hemingway Fan Club Albania.

www.retro.al

#RETRO #DPSHTRR #MIE #BashkiaVlorë #HemingwayFanClubAlbania #PasioniRindizet #RespektoMasat