Pranvera n’RETRO po vjen!

Pranvera n’RETRO po vjen!

11/03/2023 - 09:15 to 18:15

Pranvera n’RETRO po vjen!

E çelim siparin e aktiviteteve RETRO me qytetin mikpritës të Elbasanit, të shtunën paradite, 11 Mars, në shëtitoren pranë kalasë, ku do të festojmë Ditën e Verës me ekspozitën e koleksionit të mjeteve Retro dhe me punishten e targave suvenir, aq të dashura nga publiku!!

Atmosferë festive e shoqëruar nën ritmet e muzikës Jazz & Swing nga DJ Alwell!

Ftojmë koleksionistët dhe të gjithë të apasionuarit pas Retro të na bashkohen për të festuar ardhjen e pranverës!

#EjaNElbasan #11Mars #DitaEVerës #RetroAlbania #KoleksioniShqiptarRetro #DPSHTRR #MIE #BashkiaElbasan #AutomotorizimiShqiptar


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime