RETRO BAZAAR - në sheshin “Skënderbej”, 29 Prill

Retro BAZAAR

29/04/2023 - 08:15 to 20:15

Kthehemi pas në kohë me koleksionin e mjeteve RETRO, pazarin vintage të punimeve artizanale, artefakteve, punime artistike me metal, dru e qeramikë, orendive të vjetra, si dhe një hapësirë dedikuar traditës folklorike shqiptare si pjesë e identitetit tonë kombëtar e si një aset kulturor! 

Qilima shumëngjyrësh, veshjet me motive tradicionale, ushqimi i mirë, muzikë Jazz&Swing, së bashku me stendën e Targave Suvenir që asnjëherë nuk mungon.

Ju ftojmë t’i bashkoheni festës sonë së bashku me familjet tuaja në një të shtunë pranverore kaq stil. 

#RetroBazaar #SheshiSkënderbej #RetroAlbania 


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime