Retro Christmas

Retro Christmas

23/12/2022 - 15:00 to 22:00

  

RETRO Christmas bashkoi fëmijë, të rinj, të rritur e familje në pedonalen tek BunkArt2, në një mbrëmje të ëmbël dritash e muzike, me një qytetari e hijeshi karakteristike. 

Mjetet historike të dekoruara për të festuar mbylljen e vitit 2022 me lajmin e gëzueshëm të anëtarësimit të Retro Albania në FIVA, dhe kremtuar Krishtlindjet e ardhjen e Vitit rë Ri, u bënë skenografia e gjallë një mini-muzeu të hapur për kryeqytetasit dhe turistët, ndërsa nderuam e falenderuam komunitetin fantastik të koleksionistëve, pjesë e Regjistrit Zyrtar Shqiptar Retro të themeluar 4 vjet më parë! 


Anëtarësime