Retro N'Dibër

Retro Dibra

01/05/2023 - 10:00 to 13:30

Një udhëtim si kurrë më parë i mjeteve RETRO mes malesh madhështore, të cilat u ekspozuan në bulevardin kryesor të qytetit të Peshkopisë, si një varg xhevahirësh plot shkëlqim!

 Në një qytet me traditë të pasur folklorike ku motivet Jazz dhe Swing u ndërthurën në harmoni me muzikën tradicionale të qytetit plot hijeshi! Faleminderit Bashkisë Dibër për ftesën në këtë event!  

Bëhu pjesë: www.retro.al

#RETROAlbania #DPSHTRR #MIE #BashkiaDibër #VintageLove #TargaSuvenir #KoleksioniShqiptar #AutomotorizimiShqiptar


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime