RETRO n'Sokak - Gjirokastër

Parada RETRO në Gjirokastër!

RETRO N'SOKAK

24/10/2020 - 08:30 to 25/10/2020 - 15:30

Këtë herë Retro vjen pak më ndryshe, por gjithnjë frymëzuar njëlloj nga historia e automobilizmit krahas muzikës së preferuar!   

Ndryshe sepse do të jemi në Gjirokastër dhe gjithçka e këtij qyteti na zbut e qetëson! Njëlloj, sepse çfarë na motivon është e njëjta dëshirë për të bashkuar kulturën e dikurshme automobilistike me kujtimet në kohë të një qyteti si Gjirokastra!  

Muzika më e larmishme do të shoqërohet nga balerinët që do të kërcejnë jo vetëm Jazz&Swing por edhe Folk Ballkanik!      

Maskat, do t'i mbajmë vendosur e do gëzojmë pa shqetësime!  

E rëndësishme të respektohen masat anti Covid-19 përgjatë gjithë aktivitetit! 

www.retro.al