RETRO Valentine

14/02/2020 - 10:00 to 23:30

Love is Classic! 

Classic is Retro! 

Retro is Love!

14 Shkurti po afron! 

Doni diçka të ndryshme për të dashurin/dashurën tuaj Ditën e Shën Valentinit? 

Tregoni dashurinë tuaj me një dhuratë që do të vazhdojë të mbetet gjatë me ju. 

Punishtja e Targave Suvenir, vjen më Shkurt në zonën e ish-Bllokut, nga ora 10:00-22:00, bashkë me një ambient koketë të mbushur me ngjyra dashurie!

Mendoni emrin ose përkëdheljen tuaj të preferuar, dhe ejani kuposeni te stenda e Retro Albania! 

Një instalacion romantik, i cili do të jetë vendi juaj i preferuar për të bërë foto, gjithashtu do jetë pjesë e ambientit tonë festiv të zbukuruar nga pasioni, e bukura, e mbi të gjitha nga ndjesia më e madhe që bën këtë botë të rrotullohet, DASHURIA! 

Dhurojini njeriut të zemrës Targën e Dashurisë!

Mos mungoni!