Siverstone Classic Festival

25/08/2023 - 08:45 to 27/08/2023 - 20:45

Siverstone Classic Festival, motorsporti më i bukur në historinë e këtij lloji, muzikë e jashtëzakonshme, argëtim familjar dhe ushqim i mrekullueshëm të gjitha në një fundjavë. Mirësevini në Festivalin Silverstone!

Për më shumë informacion klikoni në:  https://www.silverstone.co.uk/events/silverstone-festival

 


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime