Vespa Parade Tirana 2023

Vespa Parade Tirana 2023, Il Giro Dei Tre Mari

02/06/2023 - 11:30 to 18:30

Me këtë takim/festë motoristike, ku do të mblidhen motorristë nga të gjitha klubet e shoqatat e motorëve të Tiranës, Shkodrës, Durrësit, Vlorës etj, por dhe nga Kosova, Prishtina, Prizreni, Peja, Rahoveci, Mali i Zi, Maqedonia, Kroacia, Italia, Belgjika, Franca, Zvicra etj, do e bëjmë Tiranën dhe Shqipërinë, qendër mikpritëse, edhe për aktivitete të tjera në vazhdim.

Kjo do të bëhet me qëllim që t'i bashkohemi vlerave dhe elementëve shoqërore, duke mbështetur dhe promovuar traditat kulturore, sportive dhe turistike në Shqipëri.

Ky aktivitet mundëson futjen e Shqipërisë si një destiancion për itinerarin e xhirove dhe aktiviteteve të përbashkëta të vespistëve dhe motërristëve nga te gjitha vendet evropiane. Promovon turizmin Shqipëtar dhe vlerat tona kombëtare tek mbarë dashamirësit e motorrëve të markave të ndryshme.

Për më shumë:  https://www.facebook.com/events/s/vespa-parade-tirana-2023/1287653935154...


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime