Personazhe

Autobiografi në RETRO

Personazhe që kanë bashkëjetuar me koleksionimin dhe restaurimin e mjeteve historike në vendin tonë. Sakrifica, nostalgji, art e dhembshuri me shpirt!


Klodjan Kapiti

Klodjan Kapiti, koleksionisti nga Durrësi i automjeteve të byrosë politike e jo vetëm, ndan me miqtë e koleksionit shqiptar RETRO historinë si lindi dashuria për mjetet historike.

Një pasion i mbruajtur që në vitet e hershme të fëmijërisë nëpërmjet babait dhe dajave të tij, gjithashtu të apasionuar pas mjeteve. Aktualisht, z. Kapiti ka 8 makina në koleksionin e tij dhe është marrë me restaurimin e tyre prej më se 30 vitesh.

Lexo më shumë

RETRO Personazh - Klodjan Kapiti

Përparim Kolasi

Përparim Kolasi është mjeshtri me origjinë nga Erseka i cili gjithë dashurinë dhe pasionin ia ka dedikuar mjeteve historike.

I lindur më 1955 (një vit më i ri se GAZ-69 i 1954 mjeti i tij i preferuar), u diplomua në Shkollën e Lartë të Oficerëve në 1976, e prej atij viti karriera e tij njohu vetëm ngritje.

Lexo më shumë

RETRO Personazh - Përparim Kolasi

Pages

Anëtarësime