Retro Club

RETRO Club mbledh të gjithë miqtë e platformës online www.retro.al për të diskutuar bashkërisht mbi tematika të ndryshme për mjetet historike si psh: organizim eventesh, ftesa për pjesëmarrje në aktivitete të ndryshme, sugjerime e këshilla.

Në këtë komunitet realizohet komunikimi dhe njohja midis koleksionistëve dhe të pasionuarve për të shkëmbyer informacione dhe sugjerime mbi mjetet me vlera historike.

Tirana si pjesë e European Mobility Week 16-22 Sht...

10 / 09 / 2019

Tirana si pjesë e #EuropeanMobilityWeek 16-22 Shtator 2019! Çdo vit, Java Europiane e Lëvizshmërisë synon përmirësimin e cilësisë së jetesës duke promovuar ecjen dhe transportin publik. Tematika e këtij viti është "Ec me ne!" #WalkWithUs, duke i dhënë rëndësi ecjes dhe...

Peaks of the Adriatic mbërrin në Shqipëri!

30 / 08 / 2019

Peaks of the Adriatic mbërrin në Shqipëri! RETRO mirëpret në pedonalen e Shkodrës në datat 20-21 Shtator, mbi 35 mjete historike që vizitojnë 7 shtete në rrugëtimin e tyre prej 1750 kilometrash si pjesë e “Peaks of the Adriatic”! Gara shënon si pikënisje Italinë, për të vazhduar...

RETRO feston në Korçë

09 / 08 / 2019

RETRO feston në Korçë! Në fundjavën më të bukur verore 16-18 Gusht 2019, na gjeni bashkë me koleksionistët korçarë të mjeteve historike në qytetin plot tradita të Korçës! Promovojmë vlerat e mjeteve RETRO dhe mirëpresim anëtarë të rinj për t'u bërë pjesë e RETRO Club! Sjellim...

RETROPUBLIK

15 / 04 / 2019

Projekti RETRO - DPSHTRR organizon në datën 24 Prill 2019, ora 09:00 -16:00, ''RETROPUBLIK'' në ambientet e COD - Center For Openness And Dialogue. Dëgjesë dhe workshop mbi propozime për themelimin e rregullave dhe përmirësimin e akteve ligjore për mjetet me interes historik dhe...

Pages

Anëtarësime